top of page

Over ons

Onze ontmoeting voelt als een kosmische samenkomst. Een eenheid die in elkaar klikt op zoveel lagen. Twee gepassioneerde muzikanten met ieder hun eigen unieke kwaliteiten en energie. Het pad van afstemming en belichaming van onze ware natuur heeft ons samen gebracht en de wijsheid die we hierin leren en ervaren is verweven in al het werk dat we doen. 

Via onze liefde voor muziek en voorouderlijke wijsheid openen we velden van liefde, transformatie en authentieke expressie. Vanuit het verlangen om muziek werkelijk in te zetten als medicijn en een krachtig kanaal te kunnen zijn voor heling, verbinding en bewustzijn.

Fleur Veldhuis

Fleur strand CC.jpeg

Over mij

Ik zou mijn verhaal het liefst laten klinken in een lied. De taal van mijn ware natuur van waaruit ik de joy en de pure liefde van het leven iedere keer weer mag ervaren. En juist deze pure liefde, het genot van vrije expressie en het leven van mijn eigen waarheid zijn verweven in alles wat ik doe en uitstraal. En dit deel ik graag in liefde met jou. Om je weer te laten herinneren aan je ware natuur en je te inspireren om je eigen verlangens te leven. 

Over mij

Rond mijn 18e begon ik liederen te schrijven vanuit mijn diepere verlangens. Ik voelde aan dat het ook anders kon in de wereld, maar ik wist niet hoe... Inmiddels heb ik dat pad gevonden en ontdek ik met de dag meer.

Frederik van der Ven

Fre CC blue eyes_edited.jpg
bottom of page