top of page

Ons aanbod

Ieder moment is uniek.
Elke ceremonie, elk lied, elk woord is afgestemd op het hier en nu.

Wij stemmen ons graag af op jouw wensen en intenties.
 

Bezoek een van onze evenementen: 

Of overweeg om ons te boeken voor jouw...

- evenement

- huiskamerconcert

- verjaardag

- persoonlijke reis

- levensviering


Het is ook mogelijk om voor jouw unieke aanvraag één van ons te benaderen.
Voor ons individuele aanbod verwijzen we je naar de pagina van
 

of

2023-05-06 #7opZ #09 BvGellekom pica (86).jpg
cacao ceremonie.jpg

Ceremonie

Het leven is een grote ceremonie. Wij nodigen jouw graag uit om samen in deze space te stappen. Een space waarin we ons openen voor de wijsheid en heling van de natuur. 
Dit kan in vele vormen. Bijvoorbeeld een cacao ceremonie met zang en dans. Een vuur ceremonie met gebeden, sharings en muziek. Een seizoensceremonie met bijpassende rituelen.
Ceremonies bieden we zowel voor festivals, retraites en evenementen  als voor privé gelegenheden. Het begint bij jouw intenties.

WhatsApp Image 2022-12-04 at 17.08.50.jpeg

Union Concert

Union Concerts is een muzikale reis waarin je mag zakken, je hart mag openen en thuis mag komen in jezelf. Onze klanken en eigen liederen laten je dieper voelen. Ze kunnen je raken precies op dat wat gevoeld wilt worden en waar je naar verlangt. Ze herinneren je aan diepe wijsheid en bovenal brengen ze je een warm bad van liefde en ontspanning. 

IMG_0947.JPG

Klankreis

Naast onze concerten bieden we ook een meer innerlijke reis aan. Onze klankreizen vloeien voort uit onze intuïtie. Ze brengen je naar jouw innerlijke diepte en wijdte. Hemelse tonen en diepe aardeklanken verweven in een sonisch landschap.
Perfect voor diepe meditatie, integratie van ceremonies of retraites. En ook als sjamanistische reis of tijdens een bepaalde sessie zoals breathwork, na een ecstatic dance, (kundalini)yogales of workshop.

WhatsApp Image 2022-12-04 at 18.31.54.jpeg

Zangcirkels

We organiseren een maandelijkse zangcirkel in Amersfoort. Bekijk onze agenda voor data.

Jouw eigen unieke stem is een heling voor de ziel. En hoe krachtig is het om dit samen te delen. Onze cirkels bieden een veilige en liefdevolle bedding die je uitnodigt om je hart te openen. We zingen, we dansen, we spelen, we helen. Een mooie manier om geluid te geven aan wat zich in jou wil laten horen. Hierbij gaat het er niet om hoe mooi of goed het moet klinken. Juist jouw unieke klank en expressie zijn zo welkom.

Contact & Boekingen

Voor een kennismakingsgesprek of boekingen verwijzen we je door naar onze contact pagina: 

bottom of page